Bezorgd door PostNL

Bezorgen - afhalen

Uw bestelling kunt u zowel thuisbezorgd krijgen als bij ons afhalen.

 

U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Vervolgens heeft u drie opties:

  • Afhalen op ons afhaalpunt. Ons afhaalpunt is in Ankeveen. De vaste afhaaldagen zijn maandag tot en met vrijdag tussen 19:30 & 20:00  Wacht altijd totdat u bericht van ons hebt gekregen dat uw bestelling bij ons is klaargezet.  Het adres is : Cannenburgerweg 7A 1244 RE Ankeveen

 

Laten bezorgen: Gratis bezorgen bestaat niet.

Laat u niet foppen. Iedere bezorgdienst ter wereld brengt zijn kosten gewoon in rekening. Bij ons ziet u daarom duidelijk welk deel van de prijs de bezorgkosten zijn. Vanwege onze centrale ligging is afhalen bij ons heel goed mogelijk, u ziet direct wat uw voordeel is.

 

  • Verzenden per PostNL. Betaalt u per bank vooraf, dan zijn de verzendkosten € 7,25

 

 

Voor het verzenden van producten maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled karton en verpakkingsmateriaal. Beter voor het milieu en uw portemonnee.

 

 Nieuw u bestelling aan huis laten bezorgen:

Woont u in: Wijdemeren, Bussum, Naarden, Hilversum dan bezorgen wij uw bestelling ook zelf bij u thuis. De bezorg dagen zijn in overleg van maandag tot en met zaterdag. Zodra wij de bestelling binnen hebben gekregen nemen wij contact met u op om een dag en tijd af te spreken. Voor het bezorgen aan huis vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50 Nieuw, bezorgen in Almere. Alleen op zaterdag tussen 17:00 en 18:00 voor slechts € 3,95( Uitsluitend voor orders die per bank vooraf betaald worden)

Wij zijn bereikbaar op 06-55171216