Bezorgd door PostNL

Bezorgen - afhalen

Uw bestelling kunt u zowel thuisbezorgd krijgen als bij ons afhalen.

 

U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Vervolgens heeft u drie opties:

  • Afhalen op ons afhaalpunt. Ons afhaalpunt is in Kortenhoef. De vaste afhaaldagen zijn maandag tot en met vrijdag eind van de middag begin van de avond in overleg en op zaterdag zijn de tijden in overleg.  Wacht altijd totdat u bericht van ons hebt gekregen dat uw bestelling bij ons is klaargezet.  Het adres is : Moerendael 4 1241 HT in Kortenhoef (geen winkel)

 

Laten bezorgen: Gratis bezorgen bestaat niet.

Laat u niet foppen. Iedere bezorgdienst ter wereld brengt zijn kosten gewoon in rekening. Bij ons ziet u daarom duidelijk welk deel van de prijs de bezorgkosten zijn. Vanwege onze centrale ligging is afhalen bij ons heel goed mogelijk, u ziet direct wat uw voordeel is.

 

  • Verzenden per PostNL. Betaalt u per bank vooraf, dan zijn de verzendkosten € 7,25

 

 

Voor het verzenden van producten maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled karton en verpakkingsmateriaal. Beter voor het milieu en uw portemonnee.

 

 Nieuw u bestelling aan huis laten bezorgen:

Woont u in: Wijdemeren, Bussum, Naarden, Hilversum dan bezorgen wij uw bestelling ook zelf bij u thuis. De bezorg dagen zijn in overleg van maandag tot en met zaterdag. Zodra wij de bestelling binnen hebben gekregen nemen wij contact met u op om een dag en tijd af te spreken. Voor het bezorgen aan huis vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50 Nieuw, bezorgen in Almere. Alleen op zaterdag tussen 17:00 en 18:00 voor slechts € 3,95( Uitsluitend voor orders die per bank vooraf betaald worden)

Wij zijn bereikbaar op 06-55171216