Coral schoonloopmatten

Puur Nederlands fabricaat. Dank zij veel research en innovatieve technieken is Coral een begrip geworden als het gaat om schoonlooptechniek. Per vierkante meter neemt geen enkele mat meer vuil en vocht op dan deze.

Dat merkt u. Minder tijdsverspilling aan schoonmaken van het naar binnen gelopen vuil.

Maar door minder vuil ook minder slijtage aan de vloer. De vloer gaar werkelijk langer mee. Daarom is Coral een goede investering in uw vloer.

Effectiviteit van Coral

Een kwalitatief goed schoonloopsysteem reduceert de kosten op een effectieve manier. Door 90% van het binnengelopen vuil en vocht te stoppen, kunt u aanzienlijk op schoonmaakkosten besparen. Bovendien verlengt het de levensduur van de achterliggende vloerbedekking.
Coral is al meer dan 40 jaar internationaal marktleider op het gebied van geavanceerde schoonloopsystemen en behoudt haar positie door continu te investeren in ontwikkeling en onderzoek.
Dankzij de ruime collectie van hoogwaardige producten biedt Coral u de mogelijkheid om een professioneel en warm welkom te creëren die tevens een langdurige bescherming biedt voor de achterliggende vloeren.
Schoonloopzones Wanneer u uw schoonloopsysteem bepaalt, is het zinvol om uw entree in te delen in zones. 1 – Buitenmat Buiten het gebouw vormt de buitenmat de 1e linie tegen vuil. Het schraapt het grove vuil van de schoenzolen voordat men het gebouw binnen stapt. 2  – Binnenmat Direct na de buitenzone is een binnenmat vereist om zo vocht en het fijnere vuil van de schoen te schrapen. 3 – Circulatie Zone Vloeren die wat verder weg liggen van de entree, zoals die in de receptieruimten, gangen en trappen moeten speciaal worden ontworpen om bestand te zijn tegen zwaar verkeer en intensieve reiniging.
Elke dag wordt onnoemelijk veel vuil en vocht via de schoenen verplaatst. Inloopvuil en -vocht zorgen er niet alleen voor dat interieurs er vies uit gaan zien, maar veroorzaken ook slijtage aan de vloer en leveren daarnaast risico’s op voor de gezond- heid en veiligheid.
Het kost bovendien onnodig veel geld om deze problemen vervolgens weer ongedaan te maken. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat wanneer er geen effectieve maatregelen genomen worden om vervuiling tegen te gaan, de kosten van onderhoud en herstel over de gehele levensduur van de vloer, negen keer zo hoog zijn als de aanschafkosten van de vloerbedekking.